Ohjeet

Lappiportaiden vahvistaminen

Portaan mitat tarkistetaan työmaalta. Kaikissa kuvissa olevat mitat on tarkistettava. HUOM! Kerroskorkeus on korkeusero alakerran valmiista lattiasta yläkerran valmiiseen lattiaan. Kerroskorkeus on aina merkittävä vahvistuskuviin.

Tarkistetut mitat toimitetaan allekirjoitettuna Lappiporras Oy:lle postitse, faxilla tai sähköpostitse info@lappiporras.fi  - aina kirjallisesti.

Jos vahvistusta ei toimiteta pyydettyyn päivämäärään mennessä, Lappiporras Oy katsoo portaalle uuden toimitusajan kun vahvistus saadaan.

Lähetyksen vastaanotto

Portaat toimitetaan työmaalle Kaukokiidon kuljetuksena.

Lähetys on tarkistettava tavaraa vastaanotettaessa. Mahdollisista pakkaukseen tulleista kuljetusvaurioista on laitettava merkintä rahtikirjaan. Pakkauksen rikkoutumattomuudesta huolimatta porrasosat on tarkistettava 7 päivän sisällä tavaran vastaanotosta. Mahdollisista vaurioista on ilmoitettava Lappiporras Oy:lle välittömästi. Vaurioituneita tai viallisia osia ei saa asentaa paikalleen.

Asennus

Porraslähetyksen mukana on asennusohjeet, joiden mukaan porras asennetaan. Tarvittavat kiinnitystarvikkeet sisältyvät lähetykseen.
Porrasta asennettaessa mahdollisesti esiin tulevissa ongelmissa on välittömästi otettava yhteyttä valmistajaan.

 

Mittatilausportaat

Portaat suunnitellaan perusmalliston pohjalta ja valmistetaan kohteesta tarkistettuihin mittoihin. Portaiden mitoituksiin voit tutustua lisää ohje- tai tarjouspyyntösivulla.

 

Toimittamalla pohjakuvat ja mitoitukset kohteesta sekä kertomalla toiveesi, suunnittelemme portaikon, joka valmistetaan alan uusimmalla tekniikalla.

 

Kaunis katsella, kestävä astella Lappiporras.

Tutustu tuotemallistoomme myös videon muodossa