Vacker att se på, hållbar att gå i

En trappa ska vara både funktionell och säker. Den bör dessutom vara vacker och personlig, en inredningsdetalj som är dimensionerad just för ditt hem. Vi uppnår dessa målsättningar tack vare vår professionella personal, den senaste tekniken och vår högklassiga service.

Våra trappor tillverkas i trämaterial av hög kvalitet. Massiv furu och björk är alltid lika populära och uppskattade material bland finländarna. Ek och ask skapar en modern stämning i inredningen. Trapporna betsas, lackas eller målas vita. Vi prutar inte på kvaliteten utan försöker ständigt förbättra den. Vår erfarna personal och vårt produktcertifikat står som garanti för att helheten alltid håller lika hög kvalitet.

Skräddarsydd på platsen

Utifrån standardmodellerna planerar och tillverkar vi en trappa efter dimensionerna i ditt hem. Närmare uppgifter om dimensioneringen finns på sidan för anvisningar eller offertbegäran.

Om du skickar oss en planritning med mått och beskriver dina behov och önskemål designar vi en elegant lösning som är tillverkad med hjälp av branschens modernaste teknik.

Fler bilder från bildgalleriet.